Grilování : 100 žhavých nápadů od burgerů po žebírka /

Každý recept zahrnuje údaje o době přípravy, energetickou hodnotu porce a často i další variaci pokrmu. Dále jsou zde uvedeny stručné informace o typech grilů, způsobu grilování a potřebných pomůckách. Obsahuje rejstřík.

Hlavní autor: Hess, Reinhardt
Další autoři: Einwanger, Klaus-Maria, Borecká, Jaromíra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Jan Vašut s.r.o., 2017
Vydání: České vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dušníky

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200327866 325009 D 641.526.5 Naučná literatura Dostupné 3x