Grilování : 100 žhavých nápadů od burgerů po žebírka /
Každý recept zahrnuje údaje o době přípravy, energetickou hodnotu porce a často i další variaci pokrmu. Dále jsou zde uvedeny stručné informace o typech grilů, způsobu grilování a potřebných pomůckách. Obsahuje rejstřík.
Hlavní autor: | Hess, Reinhardt |
---|---|
Další autoři: | Einwanger, Klaus-Maria, Borecká, Jaromíra |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Jan Vašut s.r.o.,
2017
|
Vydání: | České vydání první |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dušníky
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200327866 | 325009 | D 641.526.5 | Naučná literatura | Dostupné | 3x |